Skallevold vindu - et kvalitetsprodukt!

Kvalitetsprodukter fra Skallevold blir produsert for å tåle naturens skiftninger. For å kunne oppnå denne høye kvaliteten, er kravet ved valg av materialer, produksjon og behandlingen av treverket helt avgjørende. Skallevold har derfor lagt stor vekt på kvalitet i utvelgelsen av leverandører av trematerialer, beslag og overflatebehandling, og det totale produktets funksjonalitet.

 

Trematerialer

Skallevold benytter laminert, fingerskjøtet og kvisitfrie furumaterialer i vinduer, balkongdører, skyvedører og foldedører. Dette gir en stabil konstruksjon, samt unngår gulning fra kvister. Kvaliteten på lamineringen overvåkes i produksjonen, testes og godkjennes.

Overflatebehandling

Ved utviklingen av produktene ble det lagt stor vekt på å være en miljøbevisst produsent både når det gjelder produksjon og produktene. Skallevold benytter et 3 trinns vannfortynnbart malingsystem for vinduer og dører. Dette gir en uovertruffen overflate, med svært god holdbarhet mot slitasje, og for å hindre sopp og råte. www.teknos.no. Aluminiumbekledning øker holdbarhetstiden og reduserer behovet for utvendig vedlikehold av produktet.

Glass

Skallevold benytter energiglass både fra Saint-Gobain www.saint-gobain.no og Pilkington www.pilkington.com.

Beslag

Skallevold har mange års erfaringer i vindusmarkedet og med bedriftens høye kompetanse er det blitt satt stort fokus på valg av beslag til bedriftens moderne produkter. Skallevold har valgt å benytte de beste leverandører av vindus- og dørbeslag.

  • Toppsving, sidesving og skyvedørbeslag fra AS Spilka Industrier. www.spilka.no.
  • Innadslående vinduer, balkongdører og foldedører leveres med beslag fra Siegenia-Aubi KG. www.siegenia-aubi.com.
  • Kvalitetshasper fra AS J. Petersens beslagfabrik. www.ipabeslag.dk.
  • Espagoletter i vinduer, balkongdører, skyvedører produseres av Fix AB. www.fix.se.
  • TOKYO vridere i sølvfarget aluminium fra Hoppe. www.hoppe.com.
  • Spalteventiler og luftesikringer leveres av AS Spilka Industrier www.spilka.no.

Lagervare eller tilpasset produksjon

Skallevold produserer dine vinduer etter ønske og behov