Vi tilbyr kvalitetsprodukter til fornuftige priser og forventet leveringstid!
Du er her: Hjem

NYHET: Drywood Optiprotect

Våren 2014
Drywood Optiprotect:
Skallevold lanserer i løpet av vårsesongen salg av beskyttelsesmiddel; Drywood Optiprotect. Drywood Optiprotect er et vannbassert rengjøringsmiddel spesielt utviklet for malte vinduer og dører for å gi ny styrke til det vannavvisnde belegget og fylle de eventuelle micro sprekker som blir over tid.

Produktet gir en svært god beskyttelse mot vær og vind, og gjør at malingsoverflaten vil skinne igjen. Optiprotect består av vannbårne bindemidler som er supplert med noen spesielle tilsetningsstofer slik at den litt slitte overflaten får igjen sin opprinnelige glans. Malingsoverflaten får i gjen sin optimale kvalitet. Det anbefales et intervall på hver høst og vår etter behov.

Optiprotect benyttes etter at overflaten er rengjort med en myk fuktet klut med lunkent vann tilsatt litt edikk. La overflaten tørke og påfør deretter et tilstrekkelig lag av den fargeløse Drywood Optiprotect med en myk klut over hele overflaten på vinduet / døra. La Optiprotect deretter tørke uten videre behandling. Drywood Optiprotect er fargeløs og kan benyttes på alle industrimalte vindus – og dørmalinger. Optiprotect leveres i 250ml og 500ml flasker, og i original embalasje og frostfri oppbevaring er holdbarheten minst seks måneder.

Nyhet: 10 års holdbarhetsgaranti på maling!

1. mars 2014
Skallevold har inngått et samarbeid med malingsleverandøren Drywood Norge as fra 1 mars 2014, som leverer Optifinish G40. Denne malings kvaliteten har en holdbarhetsgaranti på 10 år, se www.drywood.no. Garantien gjelder hvitmalte vinduer i fargekode NCS-S 0502-Y.

Garantiordningen omfatter vesentlig glanstap, krakelering, misfarging av svartesopp, fargenedbrytning (endring større enn 20 % i NCS-S ) eller annen forvitring på malingen som normalt ikke skulle forventes innefor garanti perioden. HOLDBARHETSGARANTI.

Skallevold Trevaresalg as er i øyeblikket ikke kjent med at andre Norske vindusprodusenter levererer en holdbarhetsgaranti på 10 år, og er derfor sannsynligvis den første og eneste.

 

Be om tilbud på vindusprodukter med Drywood Optifinish G40.


Skallevolds foldedører i vinnerprosjekt

Førsteplassen i Bergene Homs Inspirasjonsprisen 2012 gikk til restaureringsprosjektet av et gammelt hus i Aust-Agder. Skallevolds tidløse foldedører er brukt i vinnerprosjektet.

>> Les mer
Nyhet! Endekapper - bunnglasslister

(Desember 2012) Skallevold Trevaresalg AS er sannsynligvis den første norske leverandør som innfører på alle sine vindusprodukter. endekapper i pvc på bunnglass-listene i aluminium. Dette bedrer vanndreneringen samt at de beskytter mot eventuelle skjæreskader på hender når vindusproduktene blir montert, vasket eller etterbehandlet. Dette hever kvaliteten på vindus-produktene.

AAA kredittverdighet

Skallevold Trevaresalg as har gjennom de siste 12 måneder oppnådd AAA kredittverdighet ( trippel A ) som er symbolet på topp raiting hos Dun & Bradstreet og AAA Soliditet AS, og har gjennom de seinere 15 år opparbeidet AA kredtitverdighet , og vist at vi er en trygg og god samarbeidspartner for kunder og leverandører. Det er kun 9267 av totalt 313000 selskaper i Norge som har oppnådd dette.
>> Les mer og last ned D&B-rapporten her.


Nyheter vinter / vår 2011

Nye Skallevold Passiv 0,8 vindu

Vi vil i løpet av vinter / vår 2011 lansere Skallevold Passiv 0,8 vindu bygget på samme grunnprofiler som våre standard produkter, og får den samme høye kvaliteten, men har i tillegg isolert karm og ramme. Toppsving vinduet er beregnet ihht SS-EN ISO 10077-2 i størrelse 1230 x 1480mm. Beregningen er foretatt av SP Technical Research Institute of Sweden. Kalkulajonens resultat er Uw = 0,84 w/m2k
Se kalkulasjonsrapport her


Nye Innadslående Passiv 0,8 vindu

Vi vil samtidig med Skalllevold Passiv 0,8 også lansere Innadslående Passiv 0,8 vindu bygget på samme grunnprofiler som standard produktene, har også i tillegg isolert karm og ramme. Det Innadslående vinduet er testet ved IFT Rosenheim ihht EN ISO 10077-1 i størrelse 1230 x 1480mm.
Kalkulajonens resultat er Uw = 0,78 w/m2k
Se testrapport her

Nye Skallevold vinduer med ekte sprosser

Vi vil i løpet av vinteren / våren 2011 lansere Skallevold koblede vinduer og balkongdører bygget på samme grunnprofiler som våre standard produkter, og får den samme høye kvaliteten.

De nye koblede produktene, Skallevold koblet Comfort 1,2 leveres med ekte 24mm gjennomgående sprosser i ytre ramme med enkelt energiglass og 2-lag energiglass i indre ramme.


Nyhet: 1. januar 2011

Endekapper - bunnglasslister

Skallevold Trevaresalg as er sannsynligvis den første norske leverandør som innfører på alle sine vindusprodukter fra 01.01.2011 endekapper på alle bunnglasslister i aluminium. Dette bedrer vanndreneringen samt at de beskytter mot eventuelle personskader. Dette hever også designen på produktene.

Nye hasper :

Skallevold Trevaresalg as har også besluttet å endre sine standard vindushasper fra gulkromatiserte til blanke hasper. Det er etterspørselen i markedet som har ønsket denne forandringen. Det vil fortsatt være mulig å få gulkromatiserte, men da må dette bestilles spesielt.


Nyhet: Ny Salgssjef fra 1. januar 2011

Stian Hansen er fra 1 januar 2011 ansatt i Skallevold Trevaresalg AS som Salgssjef med forhandlerkontakt som hovedoppgave. Han har tidligere arbeidet hos Elfa Norge as og Würth Norge as.

Stian Hansen vil i større grad ha en oppsøkende funksjon, nettopp for å gi våre gamle og nye kunder et bedre grunnlag i valg av riktig produkt. Kundene vil få større kunnskap om våre produkter.


Les eldre nyheter i nyhetsarkivet
Syzweb publiseringsløsning designet og levert av Alt i ett reklamebyrå